Kaura-punajuuripaistos (g)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
1 sipuli
5 pientä punajuurta
2 rkl öljyä
4 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
n. 7 dl vettä
0,5 dl balsamietikkaa
1 tl rosmariinia (kuivaa)
1 tl suolaa
100 g vuohenjuustoraastetta (tai paloja)
pinnalle tuoretta rosmariinia
Valmistusohje

Kuori ja suikaloi punajuuret ja pilko sipuli. Pyörittele niitä pannulla öljyssä hetki, lisää Villikaura ja sekoita. Lisää puolet vedestä ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen ja välillä sekoitellen n. 20 min, lisää vettä vähitellen.

Lopussa ripottele juustoraaste pinnalle ja anna sulaa. Silppua pinnalle tuoretta rosmariinia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.