Kaura-punajuuripaistos (g)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
1 sipuli
5 pientä punajuurta
2 rkl öljyä
4 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
n. 7 dl vettä
0,5 dl balsamietikkaa
1 tl rosmariinia (kuivaa)
1 tl suolaa
100 g vuohenjuustoraastetta (tai paloja)
pinnalle tuoretta rosmariinia
Valmistusohje

Kuori ja suikaloi punajuuret ja pilko sipuli. Pyörittele niitä pannulla öljyssä hetki, lisää ateriajyvät ja sekoita. Lisää puolet vedestä ja mausteet. Anna kiehua hiljalleen ja välillä sekoitellen n. 20 min, lisää vettä vähitellen. Lopussa ripottele juustoraaste pinnalle ja anna sulaa. Silppua pinnalle tuoretta rosmariinia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.