Ainekset
4 annosta | |
1 pss | Myllärin Tomaatti Kaura ateria-ainesta |
1 | parsakaali |
1 tlk | mustapapuja |
150 g | herkkusieniä |
1 | paprika |
2-3 | tomaattia |
n. 150 g | leipäjuustoa/fetaa/halloumia |
tuoretta basilikaa |

Valmistusohje
#suomenparakaurakokki-kisan satoa!
Reseptin alkuperäisidea ja kuva: @kattilapaassa
Pilko vihannekset herkkusienet. Kypsennä ateria-aines pussin ohjeen mukaan. Lisää parsakaalin kukinnot ja valutetut pavut kiehumaan ateria-aineksen kanssa. Lisää vettä tarvittaessa.
Pehmennä herkkusienet, paprika ja halutessasi tomaatit paistamalla niitä paistinpannussa koko ajan sekoitellen. Kun kaura on kypsää, sekoita se kasvispaistokseen. Paloittele juusto ruoan päälle, anna juuston lämmetä. Tarkista lopuksi maku ja silppua pinnalle tuoretta basilikaa.