Kaura-papupata

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
1 pss Myllärin Tomaatti Kaura ateria-ainesta
1 parsakaali
1 tlk mustapapuja
150 g herkkusieniä
1 paprika
 2-3 tomaattia
n. 150 g leipäjuustoa/fetaa/halloumia
tuoretta basilikaa
Valmistusohje

#suomenparakaurakokki-kisan satoa!
Reseptin alkuperäisidea ja kuva: @kattilapaassa

 

Pilko vihannekset herkkusienet. Kypsennä ateria-aines pussin ohjeen mukaan. Lisää parsakaalin kukinnot ja valutetut pavut kiehumaan ateria-aineksen kanssa. Lisää vettä tarvittaessa.

Pehmennä herkkusienet, paprika ja halutessasi tomaatit paistamalla niitä paistinpannussa koko ajan sekoitellen. Kun kaura on kypsää, sekoita se kasvispaistokseen. Paloittele juusto ruoan päälle, anna juuston lämmetä. Tarkista lopuksi maku ja silppua pinnalle tuoretta basilikaa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.