Kaura-karpalopikkuleivät

30 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset
100 g voita
1 ½ dl sokeria
2 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1 dl kuivattuja karpaloita
1 ½ dl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 kananmuna
Valmistusohje

n. 24 kpl

Sulata voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää seos voisulaan. Lisää kananmuna ja sekoita taikina tasaiseksi. Nostele lusikalla taikinanokareita pellille. Jätä leviämisvaraa pikkuleipien väliin. Paista 200 °C:ssa 7 minuuttia. Anna jäähtyä ennen kuin irrotat pikkuleivät pelliltä.

Vinkki! Kuivatut karpalot voit korvata myös rouhitulla pähkinällä.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.