Kaura-Jambalaya

30 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
150 g chorizomakkaraa tai -nakkia
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 punainen paprika
1 punainen chilipaprika
3 rkl rypsiöljyä
1 pss Myllärin Tomaatti Kaura ateria-ainesta
400 g tomaattimurskaa
5-7 dl vettä
200-300 g äyriäissekoitusta tai katkarapuja
suolaa
mustapippuria
tuoretta timjamia
 1-2 limeä lohkoina
Valmistusohje

Jambalaya on ihastuttava, mehevän tomaattinen ruoka. Myllärin jambalayassa riisin sijaan käytetään tietysti valmiiksi maustettua kauraa. Ruoan tulisuutta voit säädellä chilin määrällä.

 

Valmistusohje

Kuori ja paloittele chorizomakkarat viipaleiksi tai pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi paprika ja hienonna chilipaprika. Kuumenna öljy wokkipannussa tai paistokasarissa ja lisää pilkotut makkarat ja kasvikset. Kääntele hetki kovalla lämmöllä.

Lisää pannulle ateria-aines sekä tomaattimurska ja vesi. Anna hautua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia, välillä sekoitellen. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa joukkoon äyriäissekoitus ja anna kuumentua pari minuuttia.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa, mustapippuria ja timjamia. Leikkaa lime lohkoiksi ja tarjoa jambalayan seurana tai pirskottele limemehu ruoan päälle juuri ennen tarjoilua.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.