Ainekset
2,5 dl | Myllärin Luomu Rikottuja Ohrasuurimoita | |
2 | sipulia | |
2 | porkkanaa | |
1/2 | lanttu | |
1-2 tl | chilipikkelsiä tai chilitahnaa | |
1 tl | intialaista mausteseosta | |
2 tl | garam masalaa | |
1/2 tl | suolaa | |
1 rkl | hunajaa | |
0,25 dl | sitruunanmehua | |
n. 8 dl | kuumaa vettä | |
persiljaa | ||
Jogurttikastike | ||
Valio Bulgarian jogurttia | ||
sitruunanmehua | ||
hunajaa | ||
garam masalaa |

Valmistusohje
Pilko kasvikset ja kuumenna niitä öljyssä pannulla. Lisää mausteet ja ohrasuurimot ja pyörittele seosta muutama minuutti. Lisää seitsemän desiä kuumaa vettä, sitruunanmehu ja hunaja, ja anna kiehua hiljalleen, kunnes ohra ja juurekset ovat riittävän pehmeitä.
Sekoita välillä ja tarvittaessa lisää hieman lisää kuumaa vettä. Silppua valmiin annoksen päälle runsaasti tuoretta persiljaa ja tarjoa lisänä jogurttikastiketta.