Kasvisohratto

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
2,5 dl Myllärin Luomu Rikottuja Ohrasuurimoita
2 sipulia
2 porkkanaa
1/2 lanttu
1-2 tl chilipikkelsiä tai chilitahnaa
1 tl intialaista mausteseosta
2 tl garam masalaa
1/2 tl suolaa
1 rkl hunajaa
0,25 dl sitruunanmehua
n. 8 dl kuumaa vettä
persiljaa
Jogurttikastike
Valio Bulgarian jogurttia
sitruunanmehua
hunajaa
garam masalaa
Valmistusohje

Pilko kasvikset ja kuumenna niitä öljyssä pannulla. Lisää mausteet ja ohrasuurimot ja pyörittele seosta muutama minuutti. Lisää seitsemän desiä kuumaa vettä, sitruunanmehu ja hunaja, ja anna kiehua hiljalleen, kunnes ohra ja juurekset ovat riittävän pehmeitä.

Sekoita välillä ja tarvittaessa lisää hieman lisää kuumaa vettä. Silppua valmiin annoksen päälle runsaasti tuoretta persiljaa ja tarjoa lisänä jogurttikastiketta.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.