Kasviskauratto (g)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset

4 annosta

3 rkl rypsiöljyä
250 g Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta
5 dl tomaattimehua
1 kasvisliemikuutio
2 dl valkoviiniä
3 dl vettä
mustapippuria myllystä
200 g vuohenjuustoa
rypsiöljyä paistamiseen
Valmistusohje

Kasviskauratto on läheistä sukua ohratolle ja risotolle. Myllärin uusi kasvis-kauraseos on monipuolinen seos, josta valmistat erilaisia herkullisia aterioita. Vihannesmehut sopivat mainiosti kypsennysnesteeksi.

Valmistusohje

Kuumenna rypsiöljy paistokasarissa. Lisää ateria-aines ja kääntele hetki. Lisää tomaattimehu ja murenna joukkoon kasvisliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen, kunnes neste alkaa imeytyä. Lisää valkoviini ja vesi vähän kerrallaan ja anna imeytyä hiljakseen kiehuen. Rouhi joukkoon mustapippuria ja tarkista maku.

Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin, että pinta saa kauniin värin. Nosta vuohenjuustoviipaleet ruoan pinnalle ja tarjoa heti.

Vinkki! Voit halutessasi lisätä loppuvaiheessa joukkoon hieman tuorejuustoa tai smetanaa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.