Ainekset
4 annosta
3 rkl | rypsiöljyä |
250 g | Myllärin Kasvis Kaura Ateria-ainesta |
5 dl | tomaattimehua |
1 | kasvisliemikuutio |
2 dl | valkoviiniä |
3 dl | vettä |
mustapippuria myllystä | |
200 g | vuohenjuustoa |
rypsiöljyä paistamiseen |

Valmistusohje
Kasviskauratto on läheistä sukua ohratolle ja risotolle. Myllärin uusi kasvis-kauraseos on monipuolinen seos, josta valmistat erilaisia herkullisia aterioita. Vihannesmehut sopivat mainiosti kypsennysnesteeksi.
Valmistusohje
Kuumenna rypsiöljy paistokasarissa. Lisää ateria-aines ja kääntele hetki. Lisää tomaattimehu ja murenna joukkoon kasvisliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen välillä sekoitellen, kunnes neste alkaa imeytyä. Lisää valkoviini ja vesi vähän kerrallaan ja anna imeytyä hiljakseen kiehuen. Rouhi joukkoon mustapippuria ja tarkista maku.
Leikkaa vuohenjuusto viipaleiksi ja paista kuumalla pannulla öljyssä molemmin puolin, että pinta saa kauniin värin. Nosta vuohenjuustoviipaleet ruoan pinnalle ja tarjoa heti.
Vinkki! Voit halutessasi lisätä loppuvaiheessa joukkoon hieman tuorejuustoa tai smetanaa.