kana-kaurawokki (G)

30 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
7 dl vettä
1 tl suolaa
3 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
400 g broilerinfileesuikaleita
2 tl hienonnettua tuoretta inkivääriä
3 valkosipulinkynttä
1 punainen mieto chili
1 sipulia
3 lehtisellerinvartta
 2-3 porkkanaa
100 g sokeriherneenpalkoja
3 rkl rypsiöljyä
 2-3 rkl soijakastiketta (gluteeniton)
tuoretta korianteria
Valmistusohje

Kiehauta vesi ja lisää suola ja Kaura Ateriajyvät. Anna kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes kaurajyvät ovat kypsiä ja neste imeytynyt (n. 15-20 minuuttia).

Kuori ja hienonna inkivääri ja valkosipulinkynnet. Hienonna chili. Kuori sipulit ja leikkaa ohuiksi lohkoiksi. Leikkaa lehtisellerinvarret suikaleiksi ja kuoritut porkkanat ohuiksi vinoviipaleiksi. Sokeriherneenpalot voit käyttää kokonaisina tai ohuiksi suikaloituina.

Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista ensin broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Lisää sitten inkivääri, valkosipuli ja chili. Kääntele hetki ja lisää kasvikset pannulle sekoitellen. Paista muutama minuutti, lisää kypsät kaurajyvät ja mausta soijakastikkeella. Tarkista maku. Viimeistele ruoka tuoreella korianterilla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.