Kääretorttu

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
Ainekset
Pohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,9 dl Myllärin Luomu Ruisjauhoja
1 tl leivinjauhetta

 

Täyte:
2 dl kermaa
250 g maitorahkaa
3 dl mustikoita tai muita marjoja
1 tl vaniljasokeria
1–2 rkl sokeria
Valmistusohje

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita leivinjauhe Myllärin Luomu Ruisjauhoon ja lisää jauhot siivilän läpi munavaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista 220 °C:ssa noin 10 minuuttia.

Kumoa kääretorttu sokerilla tai kookoshiutaleilla sirotellun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.

Vaahdota kerma ja sekoita siihen muut täytteen ainekset. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja kääri pohja rullaksi.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.