Kääretorttu

30-60 min. | Keskitaso

  • Makeat leivonnaiset
Ainekset
Pohja:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1,9 dl Myllärin Luomu Täysjyvävehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

 

Täyte:
2 dl kermaa
250 g maitorahkaa
3 dl mustikoita tai muita marjoja
1 tl vaniljasokeria
1–2 rkl sokeria
Valmistusohje

Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää jauhot siivilän läpi munavaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista 220 °C:ssa noin 10 minuuttia.

Kumoa kääretorttu sokerilla tai kookoshiutaleilla sirotellun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.

Vaahdota kerma ja sekoita siihen muut täytteen ainekset. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja kääri pohja rullaksi.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.