Ainekset
Pohja: | |
4 | kananmunaa |
1,5 dl | sokeria |
1,9 dl | Myllärin Luomu Täysjyvävehnäjauhoja |
1 tl | leivinjauhetta |
Täyte: | |
2 dl | kermaa |
250 g | maitorahkaa |
3 dl | mustikoita tai muita marjoja |
1 tl | vaniljasokeria |
1–2 rkl | sokeria |

Valmistusohje
Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää jauhot siivilän läpi munavaahtoon varovasti sekoittaen. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista 220 °C:ssa noin 10 minuuttia.
Kumoa kääretorttu sokerilla tai kookoshiutaleilla sirotellun leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
Vaahdota kerma ja sekoita siihen muut täytteen ainekset. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja kääri pohja rullaksi.