Juustoiset leipätikut

yli 60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Leivät
Ainekset
50 g hiivaa
5 dl vettä
2 tl suolaa
½ dl rypsiöljyä
14 dl Myllärin Luomu Hurjan Viljainen Sämpyläjauhoja
50 g voita
50 g gruyere-juustoraastetta
kuivattua rosmariinia
Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää suola. Lisää puolet jauhoista, sekoita hyvin, lisää öljy ja loput jauhot ja alusta taikinaa kunnes se irtoaa kulhon laidoista. Kohota taikinaa peitettynä lämpimässä 30 minuuttia. Jaa taikina 4 osaan, litistä levyksi, laita 50 g huoneenlämpöistä voita ja 50 g gryerejuustoraastetta, taittele taikina kirjekuoren muotoon voin ja juuston päälle, kaulitse ja taittele 1×3, 2×4 ja 1×3. Kaulaa suorakaiteen muotoinen levy, leikkaa nauhoiksi. Käännä nauhat kierteelle ja laita leivinpaperin päälle pellille, peitä ja anna kohota noin 15 minuuttia. Voitele munalla ja ripottele kuivattua rosmariinia päälle. Paista 230 °C noin 10 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.