Juustoinen kana-kaurakeitto

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
½ purjosipuli
3 porkkanaa
1 palsternakka
2-3 rkl rypsiöljyä
400 g broilerinfileesuikaleita
ripaus suolaa
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
1,1 – 1,4 l vettä
1 kanaliemikuutio
200 g kypsiä, valutettuja linssejä
200 g sulatejuustoa
1 ruukku korianteria
mustapippuria myllystä
(tuoretta inkivääriä)
(hienonnettua valkosipulia)
Valmistusohje

Myllärin kaura ateria-ainekset sopivat monenlaiseen ruoanlaittoon. Herkullinen arkinen keitto lämmittää kylmänä päivänä. Kokeile!

Puolita purjosipuli ja huuhtele lehtien välit huolellisesti. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuori porkkanat ja palsternakka ja leikkaa suikaleiksi tai viipaleiksi.

Kuumenna rypsiöljy kattilassa ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan. Mausta halutessasi suolalla. Lisää kasvikset ja kääntele. Lisää ateria-aines, vesi ja murennettu kanaliemikuutio. Anna kiehua hiljalleen kannen alla noin 15 minuuttia tai kunnes kaura alkaa tuntua sopivan kypsältä. Lisää tarvittaessa vettä.

Lisää lopuksi kypsät, valutetut linssit ja sulatejuusto nokareina. Anna juuston sulaa, hienonna joukkoon korianteri ja mausta vielä mustapippurilla. Tarkista maku.

Vinkki: jos kaipaat runsaammin makua, lisää keittovaiheessa tuoretta inkivääriä tai valkosipulia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.