jenkkipannukakut suklaahipuilla

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
1 dl Myllärin Luomu 4-viljan hiutaleita
4 dl Myllärin Luomu Täysjyvävehnäjauhoja
1 dl tummaa suklaata
3 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
½ tl suolaa
1 rkl leivinjauhetta
3 dl maitoa
2 munaa
Valmistusohje

Rouhi suklaa. Sekoita hiutaleet, vehnäjauhot, sokerit, suola ja leivinjauhe keskenään. Lisää seokseen maito ja munat. Sekoita taikina tasaiseksi ja lisää lopuksi sekaan suklaarouhe. Paista taikinasta paksuja pannukakkuja ohukaispannulla.

Vinkki! Voit halutessasi jättää suklaan pois ja tarjoilla pannarit perinteisesti vaahterasiirapin ja vaikka tuoreiden mustikoiden kanssa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.