jenkkipannukakut suklaahipuilla

30 min. | Helppo

  • Makeat leivonnaiset
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
1 dl Myllärin Luomu 4-viljan hiutaleita
4 dl Myllärin Luomu Täysjyvävehnäjauhoja
1 dl tummaa suklaata
3 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
½ tl suolaa
1 rkl leivinjauhetta
3 dl maitoa
2 munaa
Valmistusohje

Rouhi suklaa. Sekoita hiutaleet, vehnäjauhot, sokerit, suola ja leivinjauhe keskenään. Lisää seokseen maito ja munat. Sekoita taikina tasaiseksi ja lisää lopuksi sekaan suklaarouhe. Paista taikinasta paksuja pannukakkuja ohukaispannulla.

Vinkki! Voit halutessasi jättää suklaan pois ja tarjoilla pannarit perinteisesti vaahterasiirapin ja vaikka tuoreiden mustikoiden kanssa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.