Jauhelihakastiketta ja tomaatti-kauraa

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
8 dl vettä
½ tl suolaa
1 pss Myllärin Tomaatti Kaura Ateria-ainesta
voita tai öljyä paistamiseen
400 g jauhelihaa
1 sipuli sipuli
½ tl suolaa
3/4 dl vehnäjauhoja
8 dl vettä
3 rkl tomaattipyreetä
mustapippuria
(suolaa)
juustoraastetta
Valmistusohje

Mittaa vesi ja suola kattilaan ja kiehauta. Lisää Kaura Ateria-aines ja anna kiehua hiljalleen kannen alla välillä sekoitellen n. 20 minuuttia tai kunnes kaura on sopivan kypsää. Lisää tarvittaessa vettä kiehumisen aikana.

Kuumenna rasva pannulla ja paista jauheliha kauttaaltaan. Kuori ja hienonna sipuli, lisää joukkoon ja kääntele. Mausta suolalla. Ripota vehnäjauhot jauhelihan joukkoon ja sekoita. Lisää vesi, tomaattipyree ja mustapippuria myllystä. Anna kiehua hiljalleen 5-10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa tomaatti-kauran ja raikkaan salaatin kanssa.

Vinkki! Ripottele ruoan pintaan juustoraastetta.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.