Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos (g)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
4-5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajyvää
0,7 l kasvislientä
50 g punasipulia
2 valkosipulin kynttä
50 g tomaattipyrettä
200 g pinaattia
200 g salaattijuustokuutioita
juustokuminaa
Valmistusohje

Kiehauta kasvisliemi ja keitä kaurajyviä n. 20 min. välillä sekoitellen.

Freesaa kattilassa pienessä öljymäärässä tomaattipyre, sekä leikattu sipuli ja valkosipuli. Lisää sekaan hetken kuluttua juustokumina ja pinaatti.

Yhdistä kypsät kaurajyvät paistokseen ja lisää lopuksi juustokuutiot.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.