Intialainen kaura-pinaatti-juustopaistos (g)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
4-5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajyvää
0,7 l kasvislientä
50 g punasipulia
2 valkosipulin kynttä
50 g tomaattipyrettä
200 g pinaattia
200 g salaattijuustokuutioita
juustokuminaa
Valmistusohje

Kiehauta kasvisliemi ja keitä kaurajyviä n. 20 min. välillä sekoitellen.

Freesaa kattilassa pienessä öljymäärässä tomaattipyre, sekä leikattu sipuli ja valkosipuli. Lisää sekaan hetken kuluttua juustokumina ja pinaatti.

Yhdistä kypsät kaurajyvät paistokseen ja lisää lopuksi juustokuutiot.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.