Ainekset
4 annosta | |
2-3 | salottisipulia |
3 | valkosipulinkynttä |
1 rkl | tuoretta inkivääriä |
1 | punainen chilipaprika |
3 | isoa porkkanaa |
200 g | herkkusieniä |
1 | punainen paprika |
3 rkl | rypsiöljyä |
1 tl | garam masala-mausteseosta |
1-2 tl | juustokuminaa |
1 pss | Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta |
7 ½ dl | kookosmaitoa (voit korvata osan vedellä) |
mustapippuria myllystä | |
ripaus kardemummaa | |
tuoretta korianteria |

Valmistusohje
Intialainen kaura-kasvispata on herkullinen ateria, joka valmistuu puolessa tunnissa ja tuoksu on huumaavan herkullinen. Tarjoa seuraksi halutessasi naanleipää ja jogurttia.
Valmistusohje
Kuori ja hienonna salottisipulit, valkosipulinkynnet, inkivääri ja chilipaprika. Kuori ja paloittele porkkanat, viipaloi tai lohko herkkusienet ja leikkaa paprika suikaleiksi.
Kuumenna rypsiöljy ja lisää hienonnettu salottisipuli, valkosipuli, inkivääri, chilipaprika ja kuivamausteet. Kääntele hetki. Lisää paloitellut kasvikset, ateria-aines ja kookosmaito. Anna ruoan kypsyä hiljalleen noin 15 minuuttia tai kunnes kauraseos on sopivan kypsää. Lisää tarvittaessa vähän vettä. Rouhi joukkoon mustapippuria ja ripaus kardemummaa. Tarkista maku. Hienonna pataan lopuksi tuoretta korianteria.