Ainekset
3 rkl | oliiviöljyä |
½ dl | sipulia silputtuna |
pieni pala | tuoretta inkivääriä silputtuna |
1½ dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta |
2 dl | kasvislientä |
2 dl | kookosmaitoa |
1/4 | lime (mehu ja kuoriraaste) |
parmesaania | |
tuoretta korianteria |

Valmistusohje
Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ja inkivääri ruskistamatta niitä. Lisää kaurarouhe ja kuumenna hetki. Lisää kasvisliemi ja keitä risottoa miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Kun kasvisliemi on imeytynyt risottoon, lisää kookosmaito. Jatka keittämistä sekoitellen muutaman minuutin ajan. Siirrä kattila sivuun liedeltä. Lisää limen mehu ja kuori. Maista ja lisää halutessasi suolaa.
Koristele leikatulla korianterilla ja parmesaaniraasteella.