Inkivääri-limerisotto kaurarouheesta (g)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
3 rkl oliiviöljyä
½ dl sipulia silputtuna
pieni pala tuoretta inkivääriä silputtuna
1½ dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 dl kasvislientä
2 dl kookosmaitoa
 1/4 lime (mehu ja kuoriraaste)
parmesaania
tuoretta korianteria
Valmistusohje

Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ja inkivääri ruskistamatta niitä. Lisää kaurarouhe ja kuumenna hetki. Lisää kasvisliemi ja keitä risottoa miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Kun kasvisliemi on imeytynyt risottoon, lisää kookosmaito. Jatka keittämistä sekoitellen muutaman minuutin ajan. Siirrä kattila sivuun liedeltä. Lisää limen mehu ja kuori. Maista ja lisää halutessasi suolaa.

Koristele leikatulla korianterilla ja parmesaaniraasteella.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.