Hiivaton pizzapohja

30 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset

2-3 pyöreää pizzaa

2,5 dl vettä
4–5 dl Myllärin Pizzajauhoja
¼ dl öljyä
Valmistusohje

Lisää jauhot kädenlämpöiseen veteen. Öljy lisätään taikinaan alustuksen loppuvaiheessa. Vaivaa taikina kimmoisaksi.

Anna taikinan levätä peitettynä pari tuntia huoneenlämmössä tai yön yli jääkaapissa.

Kauli tai taputtele taikina haluamasi muotoisiksi pizzapohjiksi.

Lisää haluamasi täytteet ja paista pizzaa 250-asteisessa uunissa noin 8-12 minuuttia riippuen uunin tehosta ja täytteiden määrästä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.