Hiivaton pizzapohja

30 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Ruoanlaitto
Ainekset

2-3 pyöreää pizzaa

2,5 dl vettä
4–5 dl Myllärin Pizzajauhoja
¼ dl öljyä
Valmistusohje

Lisää jauhot kädenlämpöiseen veteen. Öljy lisätään taikinaan alustuksen loppuvaiheessa. Vaivaa taikina kimmoisaksi.

Anna taikinan levätä peitettynä pari tuntia huoneenlämmössä tai yön yli jääkaapissa.

Kauli tai taputtele taikina haluamasi muotoisiksi pizzapohjiksi.

Lisää haluamasi täytteet ja paista pizzaa 250-asteisessa uunissa noin 8-12 minuuttia riippuen uunin tehosta ja täytteiden määrästä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.