Helppo gluteeniton pataleipä

yli 60 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset
3 dl vettä
1/4 pkt tuorehiivaa
0,5 rkl siirappia
1 tl suolaa (tai maun mukaan)
2 rkl ruokaöljyä
½ pss Myllärin Gluteenitonta Kaurasämpyläjauhoa
Valmistusohje

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää siirappi, suola ja öljy. Lisää jauhoseos hyvin sekoittaen ja anna turvota 5 min. Vaivaa taikinaa vielä n. 5 minuuttia. Anna taikinan kohota peittelemättä n. 40 minuuttia. Nosta pata kansineen uuniin ja laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Nosta kohonnut taikina varovasti kuumaan pataan. Paista ensin 20 minuuttia kannen alla ja sen jälkeen toiset 20 minuuttia ilman kantta. Anna jäähtyä ennen leivän leikkaamista.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.