Ainekset
Kookoskermapuuro
3 dl | kookoskermaa |
1 ½ dl | Myllärin Luomu Ohrahiutaleita |
2 rkl | palmusokeria |
Mangokreemi
50 g | mangomehua |
50 g | voita |
2/3 dl | sokeria |
2 | munaa |
1 | munankeltuainen |
Kookosvanilijakastike
2 dl | kookoskermaa |
5 rkl | säilykemaitoa |
½ kpl | vaniljatankoa |
Hedelmäsalaatti
1 kpl | mango |
2 kpl | passionhedelmä |
1 kpl | persikka |
1 kpl | lime |
1 rkl | sokeria |

Valmistusohje
Keitä kookoskerma, lisää ohrahiutaleet samalla sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 4 minuuttia, lisää keittämisen loppuvaiheessa joukkoon palmusokeri samalla sekoittaen, jotta sokeri ei vajoa pohjalle ja pala kiinni.
Yhdistä kaikki mangokreemin ainekset vispilällä kattilassa. Kiehauta ja siivilöi toiseen astiaan. Anna jäähtyä jääkaapissa. Valmista kookosvaniljakastike sekoittamalla ainekset keskenään ja lämmitä seos kädenlämpöiseksi kattilassa. Anna maustua 15 minuuttia ja siivilöi liemi. Tarjoa puuron lisukkeena.
Valmista hedelmäsalaatti kuorimalla ja paloittelemalla hedelmät noin arpakuution kokoisiksi paloiksi. Raasta joukkoon limen kuori ja purista myös mehu. Lisää sokeri ja sekoita hyvin.
Reseptin laati: Tomi Björck