Hedelmäinen kookoskerma-ohrapuuro

30 min. | Keskitaso

  • Aamiainen ja välipalat
  • Jälkiruoat
Ainekset

Kookoskermapuuro

3 dl kookoskermaa
1 ½ dl Myllärin Luomu Ohrahiutaleita
2 rkl palmusokeria

Mangokreemi

50 g mangomehua
50 g voita
2/3 dl sokeria
2 munaa
1 munankeltuainen

Kookosvanilijakastike

2 dl kookoskermaa
5 rkl säilykemaitoa
½ kpl vaniljatankoa

Hedelmäsalaatti

1 kpl mango
2 kpl passionhedelmä
1 kpl persikka
1 kpl lime
1 rkl sokeria
Valmistusohje

Keitä kookoskerma, lisää ohrahiutaleet samalla sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 4 minuuttia, lisää keittämisen loppuvaiheessa joukkoon palmusokeri samalla sekoittaen, jotta sokeri ei vajoa pohjalle ja pala kiinni.

Yhdistä kaikki mangokreemin ainekset vispilällä kattilassa. Kiehauta ja siivilöi toiseen astiaan. Anna jäähtyä jääkaapissa. Valmista kookosvaniljakastike sekoittamalla ainekset keskenään ja lämmitä seos kädenlämpöiseksi kattilassa. Anna maustua 15 minuuttia ja siivilöi liemi. Tarjoa puuron lisukkeena.

 

Valmista hedelmäsalaatti kuorimalla ja paloittelemalla hedelmät noin arpakuution kokoisiksi paloiksi. Raasta joukkoon limen kuori ja purista myös mehu. Lisää sokeri ja sekoita hyvin.

 

Reseptin laati: Tomi Björck

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.