Ainekset
4 annosta | |
2 | valkosipulinkynttä |
3 | salottisipulia |
2-3 | porkkanaa |
1 | pieni purjosipuli |
3 rkl | rypsiöljyä |
2 tl | currytahnaa |
200 g | Härkistä tai vastaavaa kasviproteiinivalmistetta |
1 pss | Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta |
4 dl | kookosmaitoa |
3-4 dl | vettä |
(suolaa maun mukaan) | |
minttua ja korianteria |

Valmistusohje
Vegaanillekin sopiva ateria valmistetaan herkullisesta Tikka Masala Kaura ateria-aineksesta ja Härkiksestä. Voit toki käyttää myös muita kasviproteiinivalmisteita, kuten Nyhtökauraa, tofua tai Mifua.
Valmistusohje
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja salottisipulit. Kuori ja paloittele porkkanat. Puolita purjosipuli ja huuhtele lehtien välit huolellisesti. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna rypsiöljy ja lisää currytahna ja Härkis. Kääntele hetki ja lisää paloitellut kasvikset. Jatka paistamista ja lisää ateria-aines, sekä kookosmaito ja vesi.
Anna kiehua hiljalleen kannen alla 15 minuuttia tai kunnes kauraseos on sopivan kypsää. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Hienonna pinnalle tuoretta minttua ja korianteria.