Härkis-kaurapaistos

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
2 valkosipulinkynttä
3 salottisipulia
2-3 porkkanaa
1 pieni purjosipuli
3 rkl rypsiöljyä
2 tl currytahnaa
200 g Härkistä tai vastaavaa kasviproteiinivalmistetta
1 pss Myllärin Tikka Masala Kaura ateria-ainesta
4 dl kookosmaitoa
3-4 dl vettä
(suolaa maun mukaan)
minttua ja korianteria
Valmistusohje

Vegaanillekin sopiva ateria valmistetaan herkullisesta Tikka Masala Kaura ateria-aineksesta ja Härkiksestä. Voit toki käyttää myös muita kasviproteiinivalmisteita, kuten Nyhtökauraa, tofua tai Mifua.

 

Valmistusohje

Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja salottisipulit. Kuori ja paloittele porkkanat. Puolita purjosipuli ja huuhtele lehtien välit huolellisesti. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna rypsiöljy ja lisää currytahna ja Härkis. Kääntele hetki ja lisää paloitellut kasvikset. Jatka paistamista ja lisää ateria-aines, sekä kookosmaito ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen kannen alla 15 minuuttia tai kunnes kauraseos on sopivan kypsää. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Hienonna pinnalle tuoretta minttua ja korianteria.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.