Granolakakku

30-60 min. | Helppo

  • Makeat leivonnaiset
Ainekset

Pohjaan:

2–3 dl pähkinöitä rouhittuna
1 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
1 dl auringonkukansiemeniä
4 dl Myllärin Luomu Kaurahiutaleita
1–1,5 dl öljyä
0,5 dl hunajaa tai vaahterasiirappia
ripaus suolaa

 

Päälle:
luonnonjugurttia
hedelmiä
marjoja
Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset ja kaada irtopohjalliseen uunivuokaan. Paista 160 asteessa noin 25 minuuttia.

Jäähdytä pohja ja levitä sen jälkeen päälle luonnonjogurttia ja hedelmiä tai marjoja. Viimeistele halutessasi hunajaraidoilla.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.