Ainekset
200 g | voita |
2 dl | fariinisokeria |
1 tl | vaniljasokeria |
2 | kananmunaa |
4 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa |
2 tl | leivinjauhetta |
150 g | tummaa suklaata rouhittuna |
125 g | hasselpähkinöitä tai manteleita rouhittuna |

Valmistusohje
Tällä ohjeella valmistetut herkulliset, gluteenittomat suklaacookiet maistuvat ihan kaikille. Suklaahippujen lisäksi sattumina on rouskuvia pähkinöitä tai manteleita.
Valmistusohje
Vatkaa voi, fariinisokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna ja sekoita hyvin. Yhdistä leivinjauhe kaurajauhoon ja lisää taikinaan hyvin sekoittaen.
Pilko pähkinät ja suklaa karkeaksi rouheeksi ja lisää taikinaan. Laita taikinaa nokareina (1-2 rkl) leivinpaperilla vuoratulle pellille. Jätä keksien väliin tilaa, sillä keksit leviävät paistettaessa, n. 12 keksiä peltiä kohden riittää.
Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Jäähdytä cookiet ritilän päällä.