Gluteenittomat suklaahippucookiet

15 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
200 g voita
2 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 tl leivinjauhetta
150 g tummaa suklaata rouhittuna
125 g hasselpähkinöitä tai manteleita rouhittuna
Valmistusohje

Tällä ohjeella valmistetut herkulliset, gluteenittomat suklaacookiet maistuvat ihan kaikille. Suklaahippujen lisäksi sattumina on rouskuvia pähkinöitä tai manteleita.

Valmistusohje

Vatkaa voi, fariinisokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna ja sekoita hyvin. Yhdistä leivinjauhe kaurajauhoon ja lisää taikinaan hyvin sekoittaen.

Pilko pähkinät ja suklaa karkeaksi rouheeksi ja lisää taikinaan. Laita taikinaa nokareina (1-2 rkl) leivinpaperilla vuoratulle pellille. Jätä keksien väliin tilaa, sillä keksit leviävät paistettaessa, n. 12 keksiä peltiä kohden riittää.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Jäähdytä cookiet ritilän päällä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.