Gluteenittomat suklaahippucookiet

15 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
200 g voita
2 dl fariinisokeria
1 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 tl leivinjauhetta
150 g tummaa suklaata rouhittuna
125 g hasselpähkinöitä tai manteleita rouhittuna
Valmistusohje

Tällä ohjeella valmistetut herkulliset, gluteenittomat suklaacookiet maistuvat ihan kaikille. Suklaahippujen lisäksi sattumina on rouskuvia pähkinöitä tai manteleita.

Valmistusohje

Vatkaa voi, fariinisokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muna ja sekoita hyvin. Yhdistä leivinjauhe kaurajauhoon ja lisää taikinaan hyvin sekoittaen.

Pilko pähkinät ja suklaa karkeaksi rouheeksi ja lisää taikinaan. Laita taikinaa nokareina (1-2 rkl) leivinpaperilla vuoratulle pellille. Jätä keksien väliin tilaa, sillä keksit leviävät paistettaessa, n. 12 keksiä peltiä kohden riittää.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia. Jäähdytä cookiet ritilän päällä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.