Gluteenittomat sämpylät

yli 60 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset
7 dl kädenlämpöistä vettä
1 pkt tuorehiivaa (tai 1 pss kuivahiivaa)
1½ tl suolaa
3 rkl siirappia
9-10 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
50 g voita tai margariinia
Valmistusohje

Mittaa vesi kulhoon ja liuota joukkoon hiiva. Lisää suola ja siirappi. Sekoita jauhot taikinaan pienissä erissä. Alusta lopuksi käsin ja lisää samalla pehmeä rasva. Jos mahdollista, käytä yleiskonetta taikinan valmistamiseen.

Leivo taikinasta paksuhko tanko ja paloittele tangosta palasia pellille. Nostata sämpylöitä liinalla peitettyinä noin 30-40 min. Paista 225-asteisessa uunissa noin 20-25 min. sämpylöiden koosta riippuen. Vinkki! Saat sämpylöihin rapean kuoren, kun laitat kiehuvaa vettä uuninkestävässä astiassa uunin pohjalle.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.