Gluteenittomat pinaattiohukaiset

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 dl maitoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
0,5 tl suolaa
100 g pakastepinaattia
2 kananmunaa
Paistamiseen:
voita tai öljyä
Valmistusohje

Sekoita kaurajauhot maitoon. Lisää suola. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. Sulata pinaatti. Lisää taikinaan kananmunat ja pinaatti hyvin sekoittaen. Paista taikinasta lettuja lettupannulla tai ohuita vohveleita vohveliraudalla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.