Gluteenittomat pinaattiohukaiset

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 dl maitoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Lettu- ja vohvelijauhoa
0,5 tl suolaa
100 g pakastepinaattia
2 kananmunaa
Paistamiseen:
voita tai öljyä
Valmistusohje

Sekoita kaurajauhot maitoon. Lisää suola. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia. Sulata pinaatti. Lisää taikinaan kananmunat ja pinaatti hyvin sekoittaen. Paista taikinasta lettuja lettupannulla tai ohuita vohveleita vohveliraudalla.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.