Gluteenittomat pikkuleivät

15 min. | Vaikea

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset

 

40 – 50 kpl

150 g voita
1 dl sokeria
½ dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
½ tl leivinjauhetta
2 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Marjaista Muromysliä

 

Valmistusohje

Vaahdota hieman pehmeä voi ja sokeri, fariinisokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita.

Laita leivinpaperi uunipellille ja laita teelusikalla pieniä nokareita pellille. Jätä kohoamisvaraa. Paista 200 asteessa noin 5 – 7 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.