Gluteenittomat pikkuleivät

15 min. | Vaikea

  • Makeat leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset

 

40 – 50 kpl

150 g voita
1 dl sokeria
½ dl fariinisokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kananmunaa
½ tl leivinjauhetta
2 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Marjaista Granolaa

 

Valmistusohje

Vaahdota hieman pehmeä voi ja sokeri, fariinisokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää munat vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Sekoita.

Laita leivinpaperi uunipellille ja laita teelusikalla pieniä nokareita pellille. Jätä kohoamisvaraa. Paista 200 asteessa noin 5 – 7 minuuttia.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.