Ainekset
10 – 12 kpl | |
|
|
125 g | sulatettua voita |
2 | kananmunaa |
2 dl | Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja |
1 dl | Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä |
2 tl | leivinjauhetta |
2 dl | maitorahkaa tai jogurttia |
½ tl | suolaa |
80 g | ilmakuivattua kinkkua |
50 g | juustoa kuutioina |
½ | ruukkua basilikaa |
|
|

Valmistusohje
Mittaa kulhoon sulatettu voi, munat, kaurajauhot, kauraleseet ja leivinjauhe. Lisää maitorahka tai jogurtti, suola, paloiteltu ilmakuivattu kinkku, kuutioitu juusto ja hienonnettu basilika.
Käännä taikina tasaiseksi ja jaa se muffinivuokiin. Paista 225 -asteessa 15-20 minuuttia.