Parmankinkkumuffinit (g)

30 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset

 

10 – 12 kpl

125 g sulatettua voita
2 kananmunaa
2 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
2 tl leivinjauhetta
2 dl maitorahkaa tai jogurttia
½ tl suolaa
80 g ilmakuivattua kinkkua
50 g juustoa kuutioina
½ ruukkua basilikaa

 

Valmistusohje

Mittaa kulhoon sulatettu voi, munat, kaurajauhot, kauraleseet ja leivinjauhe. Lisää maitorahka tai jogurtti, suola, paloiteltu ilmakuivattu kinkku, kuutioitu juusto ja hienonnettu basilika.

Käännä taikina tasaiseksi ja jaa se muffinivuokiin. Paista 225 -asteessa 15-20 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.