Gluteenittomat mysli-kaurapalat

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset
1 pss Myllärin Gluteenitonta Kotileipurin Kaurapala-ainesta
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
9 dl Vettä
1-2 tl Suolaa
25 g Hiivaa
0,5 dl Siirappia
Valmistusohje

Kotileipurin Kaurapala-aineksesta maukkaan gluteenittoman leivän leipominen on helppoa: lisää vain vesi, hiiva ja suolaa. Perustaikinaa voi varioida lisäämällä mukaan hedelmäistä mysliä, juuresraastetta tai siemeniä ja pähkinöitä.

 

Mysli-kaurapalat valmistat näin

Sekoita Kaurapala-aines, Kauramysli,  hiiva, suola ja siirappi n. 40-asteiseen veteen. Sekoita taikina hyvin ja kohota liinan alla n. 30 minuuttia.

Kaada taikina gluteenittomilla kaurajauhoilla jauhotetulle pöydälle. Jauhota taikina hyvin ja taputtele n. 2-3 cm:n paksuiseksi levyksi. Leikkaa levystä suorakaiteen muotoisia paloja ja siirrä ne pellille. Kohota vielä n. 20 minuuttia.

Pistele palat haarukalla. Ripottele halutessasi pintaan Kauramysliä. Paista 225-asteisessa uunissa n. 20-25 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.