Gluteenittomat letut

30 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset
5 dl maitoa
2 kananmunaa
½ dl rypsiöljyä tai 50 g sulatettua voita tai margariinia
ripaus suolaa
1 tl sokeria
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
Paistamiseen
voita tai margariinia
Vaniljainen mansikkahillo
500 g pakastemansikoita
1 rkl vettä
250 g hillosokeria
1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje

Gluteenittomat letut voit nauttia makean hillon kanssa tai täyttää suurempina räiskäleinä vaikkapa suolaisella täytteellä.

 

Valmistusohje

Mittaa kulhoon maito. Riko joukkoon munat ja sekoita. Lisää rypsiöljy tai sulatettu voi tai margariini, sekä ripaus suolaa ja sokeria. Sekoita joukkoon gluteeniton kaurajauho.

 

Paista kuumalla lettupannulla voissa tai öljyssä.

 

Vaniljainen mansikkahillo: Laita pakastemansikat kattilaan ja lisää joukkoon vesi. Kiehauta, kunnes seos höyryää. Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia. Laita hillo kuumennettuun purkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.