Ainekset
5 dl | maitoa |
2 | kananmunaa |
½ dl | rypsiöljyä tai 50 g sulatettua voita tai margariinia |
ripaus | suolaa |
1 tl | sokeria |
3 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa |
Paistamiseen | |
voita tai margariinia | |
Vaniljainen mansikkahillo | |
500 g | pakastemansikoita |
1 rkl | vettä |
250 g | hillosokeria |
1 tl | vaniljasokeria |

Valmistusohje
Gluteenittomat letut voit nauttia makean hillon kanssa tai täyttää suurempina räiskäleinä vaikkapa suolaisella täytteellä.
Valmistusohje
Mittaa kulhoon maito. Riko joukkoon munat ja sekoita. Lisää rypsiöljy tai sulatettu voi tai margariini, sekä ripaus suolaa ja sokeria. Sekoita joukkoon gluteeniton kaurajauho.
Paista kuumalla lettupannulla voissa tai öljyssä.
Vaniljainen mansikkahillo: Laita pakastemansikat kattilaan ja lisää joukkoon vesi. Kiehauta, kunnes seos höyryää. Lisää hillosokeri ja vaniljasokeri ja anna kiehua miedolla lämmöllä noin kymmenen minuuttia. Laita hillo kuumennettuun purkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.