Gluteenittomat letut

30 min. | Helppo

  • Makeat leivonnaiset
  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset
10 kpl
5 dl maitoa, vettä tai kasvimaitoa
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Lettu- ja vohvelijauhoa 
Valmistusohje

Sekoita jauhot nesteeseen ja anna turvota noin 5 minuuttia.

Paista pieniä tai suuria lettuja keskilämmöllä noin 5 minuuttia per puoli. Tärkeää: paista lettua riittävän pitkään ennen kuin käännät, jotta se ei hajoa käännettäessä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.