Gluteenittomat letut

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset
10 kpl
5 dl maitoa, vettä tai kasvimaitoa
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Lettu- ja vohvelijauhoa 
Valmistusohje

Sekoita jauhot nesteeseen ja anna turvota n. 5 minuuttia. Paista pieniä tai suuria lettuja keskilämmöllä n. 5 minuuttia per puoli.

Tärkeää: paista lettua riittävän pitkään ennen kuin käännät, jotta se ei hajoa käännettäessä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.