Gluteenittomat letut

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset
10 kpl
5 dl maitoa, vettä tai kasvimaitoa
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Lettu- ja vohvelijauhoa 
Valmistusohje

Sekoita jauhot nesteeseen ja anna turvota n. 5 minuuttia. Paista pieniä tai suuria lettuja keskilämmöllä n. 5 minuuttia per puoli.

Tärkeää: paista lettua riittävän pitkään ennen kuin käännät, jotta se ei hajoa käännettäessä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.