Kaurasämpylät (g)

yli 60 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset

 

6 dl vettä
2 ps kuivahiivaa
6 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
2 dl siemenseosta (esim. auringonkukansiemeniä ja pellavansiemeniä)
1 rkl psylliumia
2 tl suolaa
1 rkl siirappia
0,5 dl oliiviöljyä
3,5 dl vaaleaa gluteenitonta jauhoseosta

Koristeluun: Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä

 

Valmistusohje

Liuota kuivahiiva kädenlämpöiseen veteen. Laita joukkoon kaurahiutaleet sekä psyllium ja anna turvota 10 minuuttia.
Lisää suola, siirappi, siemenseos sekä öljy ja sekoita. Lisää jauhot taikinaan pikkuhiljaa sekoittaen. Käytä sekoittamiseen sähkövatkainta taikinakoukuilla.

 

Pyöritä taikinasta tanko ja leikkaa palasiksi. Kasta leikattu pinta kauraleseessä. Anna sämpylöiden kohota 30 minuuttia lämpimässä paikassa, esim. liedellä lämmitetyn uunin päällä. Paista kohonneita sämpylöitä 225-asteisessa uunissa n. 10 – 15 minuutin ajan.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.