Gluteenittomat kaurasämpylät

30-60 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset
12-15 kpl
6 dl vettä
½ pkt tuorehiivaa
1 rkl siirappia
1,5 tl suolaa
0,5 dl ruokaöljyä
1 pss Myllärin Gluteenitonta Sämpyläjauhoa (500 g)
Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää siirappi, suola ja öljy. Lisää jauhoseos, sekoita hyvin ja anna turvota 5 minuuttia.

Vaivaa taikinaa n. 5 minuuttia. Pyöritä tangoksi gluteenitonta jauhoa käyttäen, leikkaa palasiksi ja nosta leikkuupinta ylöspäin pellille. Kohota peittelemättä 20 minuuttia.

Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoamista.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.