Gluteenittomat kaurasämpylät

30-60 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset
12-15 kpl
6 dl vettä
½ pkt tuorehiivaa
1 rkl siirappia
1,5 tl suolaa
0,5 dl ruokaöljyä
1 pss Myllärin Gluteenitonta Sämpyläjauhoa (500 g)
Valmistusohje

Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen, lisää siirappi, suola ja öljy. Lisää jauhoseos, sekoita hyvin ja anna turvota 5 minuuttia.

Vaivaa taikinaa n. 5 minuuttia. Pyöritä tangoksi gluteenitonta jauhoa käyttäen, leikkaa palasiksi ja nosta leikkuupinta ylöspäin pellille. Kohota peittelemättä 20 minuuttia.

Paista 225 asteessa 15-20 minuuttia. Anna jäähtyä ennen tarjoamista.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.