Kauraruudut (g)

yli 60 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset

 

0,5 l vettä tai maitoa
1 rkl psylliumia
25 g tuorehiivaa
1,5 tl suolaa
2 – 3 rkl hunajaa
3 dl raastettua kesäkurpitsaa
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
6 – 7 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
¾ dl sulatettua voita


 

Valmistusohje

Lämmitä neste reilusti lämpimäksi ja lisää joukkoon psyllium. Anna turvota viisi minuuttia. Lisää murustettu hiiva, suola, hunaja, raastettu kesäkurpitsa ja lopuksi kaurarouhe ja kaurajauho, sekä sulatettu voi.

 

Vaivaa taikina tasaiseksi ja jaa se kahteen osaan. Leivo niistä pyöreät tangot ja nosta ne leivinpaperin päälle pellille. Kohota liinan alla noin 45 minuuttia.
Litistä hieman, suihkauta pinnalle vettä ja ripottele päälle kaurarouhetta. Paista 225-asteisessa uunissa keskitasolla noin 15 minuuttia, tai kunnes leipä näyttää kypsältä.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.