Gluteenittomat Ananasmuffinit

30-60 min. | Keskitaso

  • Makeat leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset
 n. 15 muffinia
100 g voita
1 dl sokeria
3 kananmunaa
1 dl sokeria
1 1/2 dl kookosjauhoa
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 tl leivinjauhetta
1 dl ananasmurskaa
1 tl vaniljasokeria
vaniljan- tai sitruunan makuista tuorejuustoa

 

Valmistusohje

Vaahdota voi ja sokeri keskenään. Vaahdota toisessa astiassa kananmunat ja sokeri ja  yhdistä sitten vaahdot toisiinsa. Lisää joukkoon muut ainekset. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuutin ajan.

 

Voit koristella muffinit halutessasi vaniljan- tai sitruunanmakuisella tuorejuustolla: notkista tuorejuusto sekoittamalla ja pursota muffinien päälle. Voit halutessasi värjätä tuorejuuston elintarvikevärillä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.