Ainekset
n. 15 muffinia | |
100 g | voita |
1 dl | sokeria |
3 | kananmunaa |
1 dl | sokeria |
1 1/2 dl | kookosjauhoa |
3 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa |
2 tl | leivinjauhetta |
1 dl | ananasmurskaa |
1 tl | vaniljasokeria |
vaniljan- tai sitruunan makuista tuorejuustoa | |

Valmistusohje
Vaahdota voi ja sokeri keskenään. Vaahdota toisessa astiassa kananmunat ja sokeri ja yhdistä sitten vaahdot toisiinsa. Lisää joukkoon muut ainekset. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuutin ajan.
Voit koristella muffinit halutessasi vaniljan- tai sitruunanmakuisella tuorejuustolla: notkista tuorejuusto sekoittamalla ja pursota muffinien päälle. Voit halutessasi värjätä tuorejuuston elintarvikevärillä.