Ananasmuffinit (g)

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
 n. 15 muffinia
100 g voita
1 dl sokeria
3 kananmunaa
1 dl sokeria
1 1/2 dl kookosjauhoa
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 tl leivinjauhetta
1 dl ananasmurskaa
1 tl vaniljasokeria
vaniljan- tai sitruunan makuista tuorejuustoa

 

Valmistusohje

Vaahdota voi ja sokeri keskenään. Vaahdota toisessa astiassa kananmunat ja sokeri ja  yhdistä sitten vaahdot toisiinsa. Lisää joukkoon muut ainekset. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuutin ajan.

 

Voit koristella muffinit halutessasi vaniljan- tai sitruunanmakuisella tuorejuustolla: notkista tuorejuusto sekoittamalla ja pursota muffinien päälle. Voit halutessasi värjätä tuorejuuston elintarvikevärillä.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.