Gluteeniton vispipuuro

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset

 

1 l vettä
4 dl puolukoita
½ dl sokeria
½ tl suolaa
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä

 

Valmistusohje

Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää kauraleseet. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuutin ajan ja sekoita välillä. Jäähdytä puuroa ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.