gluteeniton Sienipiiras

30-60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset
Pohja:
1,75 dl vettä
n. 4 dl Myllärin Gluteenitonta Pizzajauhoa 
nokare hiivaa (puolen herneen kokoinen)
1/4 dl ruokaöljyä
Täyte:
0,5 l tuoreita sieniä esim. herkkutatteja tai suppilovahveroita
1 sipuli
100 g sinihomejuustoa
2 dl kermaa
2 kananmunaa
1-2 dl juustoraastetta
Valmistusohje

Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva, öljy ja n. puolet jauhoista ja sekoita tasaiseksi. Lisää loput jauhoista ja vaivaa taikinaa n. 5 minuuttia. Taputtele taikina voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille, pistele haarukalla ja esipaista 225-asteisessa uunissa n. 10 minuuttia.

Paista sillä välin sienistä neste pois kuumalla pannulla, lisää öljyä tai voita ja pilkottu sipuli ja paistele muutaman minuutin ajan. Levitä sienet ja sipuli pohjataikinan päälle. Murusta joukkoon sinihomejuustoa. Vatkaa kananmunat ja kerma erillisessä kulhossa ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle vielä juustoraastetta.

Paista 225-asteisessa uunissa vielä 20 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.