Siemennäkkäri (g)

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset

 

1/2 dl auringonkukansiemeniä
1/2 dl pellavansiemeniä
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
4 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
1/2 tl suolaa
4 dl vettä

 

Valmistusohje

Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi. Sekoita kaikki kuivat ainekset ja kuuma vesi keskenään astiassa tasaiseksi massaksi. Kauli seos mahdollisimman ohueksi levyksi leivinpaperin päälle uunipellille (n. 30 x 38 cm).

 

Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuutin ajan. Leikkaa levy heti uunista ottamisen jälkeen halutun kokoisiksi paloiksi. Jäähdytä ritilän päällä.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.