Gluteeniton Siemennäkkäri

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset

 

1/2 dl auringonkukansiemeniä
1/2 dl pellavansiemeniä
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
4 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
1/2 tl suolaa
4 dl vettä

 

Valmistusohje

Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi. Sekoita kaikki kuivat ainekset ja kuuma vesi keskenään astiassa tasaiseksi massaksi. Kauli seos mahdollisimman ohueksi levyksi leivinpaperin päälle uunipellille (n. 30 x 38 cm).

 

Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuutin ajan. Leikkaa levy heti uunista ottamisen jälkeen halutun kokoisiksi paloiksi. Jäähdytä ritilän päällä.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.