Gluteeniton Siemennäkkäri

30-60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset

 

1/2 dl auringonkukansiemeniä
1/2 dl pellavansiemeniä
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
4 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
1/2 tl suolaa
4 dl vettä

 

Valmistusohje

Kuumenna vesi kattilassa kiehuvaksi. Sekoita kaikki kuivat ainekset ja kuuma vesi keskenään astiassa tasaiseksi massaksi. Kauli seos mahdollisimman ohueksi levyksi leivinpaperin päälle uunipellille (n. 30 x 38 cm).

 

Paista 175-asteisessa uunissa noin 30 minuutin ajan. Leikkaa levy heti uunista ottamisen jälkeen halutun kokoisiksi paloiksi. Jäähdytä ritilän päällä.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.