Gluteeniton Salami-sipulipizza

30-60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset

 

1 1/2 dl vettä
1/2 tl suolaa
2 tl kuivahiivaa
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
2 rkl rypsiöljyä

Täyte:
1 punasipuli
1/2 dl tomaattipyreetä tai tomaattiketsuppia
50 g mustia oliiviviipaleita
8 – 10 pientä salamimakkaraviipaletta
100 g mozzarellajuustoraastetta

 

Valmistusohje

Sekoita reilusti kädenlämpöiseen veteen suola ja pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva. Lisää loput jauhot ja öljy. Vaivaa taikina tasaiseksi ja kimmoisaksi.

 

Taputtele taikina leivinpaperin päälle pyöreäksi pizzapohjaksi. Anna pohjan kohota noin 20 minuuttia. Laita sillä aikaa uuni lämpenemään 250-asteiseksi. Kun pohja on kohonnut, levitä päälle tomaattipyree tai -ketsuppi, sipulirenkaat, salamiviipaleet ja juustoraaste. Paista pizzaa uunin keskitasolla noin 10 – 12 minuuttia. Koristele halutetessasi tuoreilla yrteillä ja tarjoa heti!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.