Myllärin by Helsinki Mills

Gluteeniton pannukakku

Torstaille ja miksi ei muihinkin päiviin herkkua gluteenittomasti!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
10 min
Yhteensä
55 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

pellillinen

4 dl Myllärin Gluteenitonta Lettu- ja Vohvelijauhoa
1 dl sokeria
1 tl suolaa
1 tl vanilliinisokeria
8 dl maitoa
2 kananmunaa
100 g sulatettua voita

Ohjeet

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.

  2. Lisää maito, munat ja sulatettu margariini hyvin sekoittaen.

  3. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa n.30 min.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,0 g
Proteiini
2,8 g
Energia
140,3 kcal
Hiilihydraatit
11,3 g
Rasva
9,4 g
Tyydyttynyt rasva
6,1 g
Suola
0,8 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Pannukakku
35 min L

Pannukakku

Myllärin Mannalastut
20 min L

Myllärin Mannalastut

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat