Gluteeniton pannukakku

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
4 dl Myllärin Gluteenitonta Lettu- ja vohvelijauhoa
1 dl sokeria
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa tai kauramaitoa
2 kananmunaa
100 g margariinia
Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, munat ja sulatettu margariini hyvin sekoittaen. Kaada taikina uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa n.30 min.

Anna jäähtyä kunnolla ennen leikkaamista!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.