Gluteeniton pannukakku

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset

 

3 kananmunaa
8 dl maitoa
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 dl perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 tl suolaa
1 rkl sokeria

 

Valmistusohje

Pannukakku on helppo herkku, jota voi nauttia niin makeiden kuin suolaisten täytteiden kanssa.

 

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja paista 180-asteisessa uunissa noin 25 minuutin ajan.

Anna pannukakun jäähtyä hetki ennen nauttimista.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.