Gluteeniton pannukakku

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset

 

3 kananmunaa
8 dl maitoa
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 dl perunajauhoa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
1 tl suolaa
1 rkl sokeria

 

Valmistusohje

Pannukakku on helppo herkku, jota voi nauttia niin makeiden kuin suolaisten täytteiden kanssa.

 

Sekoita kaikki ainekset keskenään. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päälle ja paista 180-asteisessa uunissa noin 25 minuutin ajan.

Anna pannukakun jäähtyä hetki ennen nauttimista.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.