Gluteeniton pannukakku

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
4 dl Myllärin Gluteenitonta Lettu- ja vohvelijauhoa
1 dl sokeria
1 tl suolaa
1 tl vaniljasokeria
8 dl maitoa tai kauramaitoa
2 kananmunaa
100 g margariinia
Valmistusohje

Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, munat ja sulatettu margariini hyvin sekoittaen. Kaada taikina uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa n.30 min.

Anna jäähtyä kunnolla ennen leikkaamista!

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.