Myllärin omenainen kaurasämpylä (g)

yli 60 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset
Esitaikina:
5,5 dl vettä (lämmintä)
2,5 dl omenakuutioita
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
3 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
Lisäksi:
25 g tuorehiivaa
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
3 dl perunajauhoa
3 tl psylliumia
1,5 tl suolaa
1 rkl siirappia
2 rkl pellavansiemeniä
1/2 dl öljyä
Valmistusohje

Mehevä omenainen kaurasämpylä tuo maukasta vaihtelua gluteenittomaan leivontaan.

 

Valmistusohje

Kuutioi omenat ja sekoita esitaikinan ainekset, anna esitaikinan tekeytyä peitettynä 12 – 16 tuntia.

Liuota hiiva pieneen vesitilkkaan ja sekoita esitaikinaan. Lisää loput ainekset ja vaivaa taikinaksi. Anna kohota peitettynä noin 1 h ja leivo sämpylöiksi tai palaleiviksi. Pinnan koristeluun sopivat hyvin erilaiset siemenet tai Myllärin gluteeniton kauralese. Paista 230 C noin 15 min palaleipiä ja sämpylöitä noin 18 min.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.