Naked Cake (g)

yli 60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
50 g Voita sulatettuna
5 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
0,5 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
3 tl Leivinjauhetta
ripaus Suolaa
3 Kananmunaa
2 1/2 dl Sokeria
Täyte
4 dl Kuohukermaa
 (sokeria)
Luumumarmeladia
Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
Marjoja tai hedelmiä
Valmistusohje

 

 

Yhdistä voi ja Myllärin Iso Kaurahiutaleet. Yhdistä Myllärin Kaurajauho, leivinjauhe ja suola. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.  Yhdistä aineet keskenään ja paista uunipellillä leivinpaperin päällä 225 asteessa kauniin ruskeaksi.
Leikkaa pohja kahteen tai kolmeen samankokoiseen palaan. Vaahdota väliin ja kakun päälle kermaa. Lisää kerrosten väliin kermavaahdon päälle muutama nokare luumumarmeladia sekä ripsottele hiukan Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä. Kakusta voi tehdä kaksi tai kolmikerroksisen.

Reseptilähde: At Maria’s -blogi

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.