Ainekset
50 g | Voita sulatettuna | |
5 dl | Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita | |
0,5 dl | Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja | |
3 tl | Leivinjauhetta | |
ripaus | Suolaa | |
3 | Kananmunaa | |
2 1/2 dl | Sokeria | |
Täyte | ||
4 dl | Kuohukermaa | |
(sokeria) | ||
Luumumarmeladia | ||
Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä | ||
Marjoja tai hedelmiä |

Valmistusohje
Yhdistä voi ja Myllärin Iso Kaurahiutaleet. Yhdistä Myllärin Kaurajauho, leivinjauhe ja suola. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä aineet keskenään ja paista uunipellillä leivinpaperin päällä 225 asteessa kauniin ruskeaksi.
Leikkaa pohja kahteen tai kolmeen samankokoiseen palaan. Vaahdota väliin ja kakun päälle kermaa. Lisää kerrosten väliin kermavaahdon päälle muutama nokare luumumarmeladia sekä ripsottele hiukan Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä. Kakusta voi tehdä kaksi tai kolmikerroksisen.
Reseptilähde: At Maria’s -blogi