Naked Cake (g)

yli 60 min. | Keskitaso

  • Makeat leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Joulu
Ainekset
50 g Voita sulatettuna
5 dl Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita
0,5 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
3 tl Leivinjauhetta
ripaus Suolaa
3 Kananmunaa
2 1/2 dl Sokeria
Täyte
4 dl Kuohukermaa
 (sokeria)
Luumumarmeladia
Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä
Marjoja tai hedelmiä
Valmistusohje

 

 

Yhdistä voi ja Myllärin Iso Kaurahiutaleet. Yhdistä Myllärin Kaurajauho, leivinjauhe ja suola. Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.  Yhdistä aineet keskenään ja paista uunipellillä leivinpaperin päällä 225 asteessa kauniin ruskeaksi.
Leikkaa pohja kahteen tai kolmeen samankokoiseen palaan. Vaahdota väliin ja kakun päälle kermaa. Lisää kerrosten väliin kermavaahdon päälle muutama nokare luumumarmeladia sekä ripsottele hiukan Myllärin Gluteenitonta Kauramysliä. Kakusta voi tehdä kaksi tai kolmikerroksisen.

Reseptilähde: At Maria’s -blogi

 

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.