Gluteeniton marjapiirakka

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
150 g voita
1,5 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl Myllärin Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
Täyte:
4 – 5 dl marjoja
1 prk kermaviiliä
1 prk vaniljanmakuista rahkaa
1 kananmuna
Valmistusohje

Helppo ja herkullinen marjapiirakka maistuu ihan kaikille, joten sen voi nostaa kahvipöydän kruunuksi kun mukana on gluteenitonta kaipaavia vieraita.

 

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmuna ja vatkaa kunnolla. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan ja ripottele reilusti marjoja (esim. mustikoita ja vadelmia) taikinan päälle.

Yhdistä täytteen ainekset kulhossa ja sekoita hyvin. Kaada täyte vuokaan marjojen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa n. 40-50 min, kunnes täyte on hyytynyt. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.