Gluteeniton marjapiirakka

30-60 min. | Keskitaso

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset
150 g voita
1,5 dl sokeria
1 kananmuna
2 dl Myllärin Vaaleaa Gluteenitonta Jauhoseosta
0,5 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
Täyte:
4 – 5 dl marjoja
1 prk kermaviiliä
1 prk vaniljanmakuista rahkaa
1 kananmuna
Valmistusohje

Helppo ja herkullinen marjapiirakka maistuu ihan kaikille, joten sen voi nostaa kahvipöydän kruunuksi kun mukana on gluteenitonta kaipaavia vieraita.

 

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmuna ja vatkaa kunnolla. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Painele taikina voideltuun pyöreään piirakkavuokaan ja ripottele reilusti marjoja (esim. mustikoita ja vadelmia) taikinan päälle.

Yhdistä täytteen ainekset kulhossa ja sekoita hyvin. Kaada täyte vuokaan marjojen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa n. 40-50 min, kunnes täyte on hyytynyt. Anna jäähtyä hieman ennen tarjoilua.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.