Ainekset
8 annosta | |
|
|
150 g | voita |
1 dl | sokeria |
1 | kananmuna |
2 dl | Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja |
1 dl | Myllärin Gluteenittomia Isoja Kaurahiutaleita |
1 tl | leivinjauhetta |
|
|
Vaniljatäyte: | |
2 dl | vaniljakreemijauhetta |
4 dl | maitoa |
1 tl | vaniljasokeria |
|
|
Pinnalle: | |
tuoreita marjoja | |
(tomusokeria) | |

Valmistusohje
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmuna ja sekoita. Yhdistä kaurajauhot, kaurahiutaleet ja leivinjauhe ja sekoita ne taikinaan. Painele taikina pyöreään piirasvuokaan, jonka halkaisija on 24 cm. Paista pohjaa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
Sekoita vaniljakreemijauhe maitoon ja mausta vaniljasokerilla. Anna seoksen vetäytyä hetki. Lisää maitoa jos tuntuu että kreemi on liian paksu.
Levitä vaniljakreemi pohjan päälle ja paista vielä 200-asteessa noin 20-30 minuuttia. Levitä päälle marjat ja ripottele halutessasi tomusokeria.