Ainekset
1 rkl | voita |
1 rkl | oliiviöljyä |
½ | sipulia silputtuna |
2-3 | valkosipulin kynttä |
125 g | maissinjyviä (säilyke) |
2 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta |
3,5 dl | kasvislientä |
50 g | maustamatonta tuorejuustoa |
0,5 dl | kermaa |
1 rkl | sitruunan mehua |
tuoretta persiljaa | |
parmesaaniraastetta |

Valmistusohje
4 annosta
Kuumenna voi ja oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ja valkosipuli ruskistamatta niitä. Lisää maissi ja kuumenna hetki. Lisää sitten kaurarouhe ja kolmannes kasvislientä ja keitä risottoa koko ajan sekoittaen miedolla lämmöllä. Lisää toinen ja kolmas kolmannes lientä aina sitten kun edellinen määrä on imeytynyt risottoon. Lisää lopuksi tuorejuusto ja kerma ja siirrä kattila sivuun liedeltä. Mausta sitruunan mehulla ja persiljalla. Lisää suolaa halutessasi.
Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.