Maissirisotto kaurasta (G)

30 min. | Keskitaso

  • Ruoanlaitto
  • Gluteenittomat
Ainekset
1 rkl voita
1 rkl oliiviöljyä
½ sipulia silputtuna
 2-3 valkosipulin kynttä
125 g maissinjyviä (säilyke)
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
3,5 dl kasvislientä
50 g maustamatonta tuorejuustoa
0,5 dl kermaa
1 rkl sitruunan mehua
tuoretta persiljaa
parmesaaniraastetta
Valmistusohje

4 annosta

 

Kuumenna voi ja oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulit ja valkosipuli ruskistamatta niitä. Lisää maissi ja kuumenna hetki. Lisää sitten kaurarouhe ja kolmannes kasvislientä ja keitä risottoa koko ajan sekoittaen miedolla lämmöllä. Lisää toinen ja kolmas kolmannes lientä aina sitten kun edellinen määrä on imeytynyt risottoon. Lisää lopuksi tuorejuusto ja kerma ja siirrä kattila sivuun liedeltä. Mausta sitruunan mehulla ja persiljalla. Lisää suolaa halutessasi.

Tarjoa parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.