Juusto-kinkkupiirakka (g)

30-60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset

 

1 dl perunahiutaleita
1/2 dl perunajauhoja
1,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
60 g voita
25 g oliiviöljyä
1 dl vettä

Täyte:
300 g ylikypsää palvikinkkua
70 g kirsikkatomaatteja
1 prk kermaviiliä
1 kananmuna
150 g emmentaljuustoraastetta
mustapippuria

 

 

 

 

 

Valmistusohje

Voitele piirakkavuoka ja lämmitä uuni 225-asteiseksi. Sekoita pohjaan tulevat kuivat aineet keskenään ja nypi seos käsin pehmeän voin ja rypsiöljyn sekaan. Lisää sekaan vesi ja sekoita tasaiseksi. Taputtele taikina vuokaan, öljytyin käsin tämä onnistuu helposti. Pistele piirakkapohjaan reikiä haarukalla ja esipaista noin 10 minuuttia.

 

Leikkaa kinkku suikaleiksi ja ripottele suikaleet esipaistetulle piirakkapohjalle. Pilko tomaatit ja sekoita kananmuna ja kermaviili keskenään erillisessä kulhossa ja mausta seos ripauksella mustapippuria. Ripottele pohjan päälle pilkotut tomaatit, kermaviili-kananmunaseos ja juustoraaste. Paista piirakkaa noin 25 minuutin ajan, kunnes juusto on paistunut pinnalta kullankeltaiseksi.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.