Graavilohipiiras (g)

30 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset

 

8 annosta

100 g voita
2 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
½ tl suolaa

Täyte:
150 g graavilohta tai kylmäsavustettua lohta
1 hienonnettu pieni punasipuli
2 ½ dl ruokakermaa
2 kananmunaa
100 g juustoraastetta
½ punainen paprika
8 – 10 kirsikkatomaattia
mustapippuria myllystä

 

Valmistusohje

Tämän maukas lohipiiras maistuu raikkaan salaatin kanssa. Piiraan voi valmistaa graavatusta tai kylmäsavustetusta kalasta.

 

Tee näin:

Vatkaa hieman pehmeä voi ja gluteeniton kaurajauho, kauraleseet ja suola keskenään. Painele taikina voideltuun, pyöreään vuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm. Voit käyttää myös pitkulaista piirasvuokaa. Esipaista pohjaa 225 -asteessa noin kymmenen minuuttia.

Laita graavilohi piiraspohjan päälle. Hienonna punasipuli ja ripottele ne kalan päälle. Sekoita ruokakerma, munat, juustoraaste ja mustapippuri keskenään. Kaada neste vuokaan. Paloittele paprika ja puolita kirsikkatomaatit. Laita ne piiraan päälle ja kypsennä 200 -asteessa noin 30 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.