Gluteeniton focaccia

yli 60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset
1 pss Myllärin Gluteenitonta Tummaa Palaleipäainesta
8 dl vettä
2 tl suolaa
25 g hiivaa tai 1 pss kuivahiivaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
tuoretta rosmariinia
oliiviöljyä
sormisuolaa
(Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa)
Valmistusohje

Herkullinen focaccia valmistuu gluteenittomana kätevästi valmiista jauhoseoksesta.

 

Valmistusohje

Valmista palaleipätaikina pakkauksen ohjeen mukaan ja anna kohota n. 60 min. Painele taikina levyksi oliiviöljyllä voidellulle pellille (jauhota kädet gluteenittomalla kaurajauholla niin levittäminen onnistuu helpommin). Anna kohota vielä n. 20 min. Painele kirsikkatomaatit taikinalevyyn ja voitele koko levy oliiviöljyllä. Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia. Paista 200°C:ssa 25-30 minuuttia. Voitele hiukan jäähtynyt focaccia oliiviöljyllä ja ripottele pinnalle sormisuolaa.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.