Ainekset
1 pss | Myllärin Gluteenitonta Tummaa Palaleipäainesta |
8 dl | vettä |
2 tl | suolaa |
25 g | hiivaa tai 1 pss kuivahiivaa |
1 rasia | kirsikkatomaatteja |
tuoretta rosmariinia | |
oliiviöljyä | |
sormisuolaa | |
(Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa) |

Valmistusohje
Herkullinen focaccia valmistuu gluteenittomana kätevästi valmiista jauhoseoksesta.
Valmistusohje
Valmista palaleipätaikina pakkauksen ohjeen mukaan ja anna kohota n. 60 min. Painele taikina levyksi oliiviöljyllä voidellulle pellille (jauhota kädet gluteenittomalla kaurajauholla niin levittäminen onnistuu helpommin). Anna kohota vielä n. 20 min. Painele kirsikkatomaatit taikinalevyyn ja voitele koko levy oliiviöljyllä. Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia. Paista 200°C:ssa 25-30 minuuttia. Voitele hiukan jäähtynyt focaccia oliiviöljyllä ja ripottele pinnalle sormisuolaa.