Gluteeniton focaccia Kaurapala-aineksesta

yli 60 min. | Helppo

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset
1 pss Myllärin Gluteenitonta Kotileipurin Kaurapala-ainesta
8 dl vettä
2 tl suolaa
25 g hiivaa tai 1 pss kuivahiivaa
1 rasia kirsikkatomaatteja
tuoretta rosmariinia
oliiviöljyä
sormisuolaa
(Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa)
Valmistusohje

Herkullinen focaccia valmistuu gluteenittomana kätevästi valmiista jauhoseoksesta.

 

Valmistusohje

Valmista kaurapalataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja anna kohota n. 60 min. Painele taikina levyksi oliiviöljyllä voidellulle pellille (jauhota kädet gluteenittomalla kaurajauholla niin levittäminen onnistuu helpommin). Anna kohota vielä n. 20 min. Painele kirsikkatomaatit taikinalevyyn ja voitele koko levy oliiviöljyllä. Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia. Paista 200°C:ssa 25-30 minuuttia. Voitele hiukan jäähtynyt focaccia oliiviöljyllä ja ripottele pinnalle sormisuolaa.

 

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.