Gluteeniton focaccia

yli 60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Leivät ja sämpylät
Ainekset
7 dl vettä
1 rkl sokeria
50 g hiivaa
0,5 dl oliiviöljyä
1,5 tl suolaa
8 dl Myllärin Gluteenitonta Vaaleaa Jauhoseosta
4 kpl tuoreita rosmariininoksia riivittynä
1 prk oliivirenkaita valutettuna
10 -15 kpl kirsikkatomaatteja
Valmistusohje

Liuota sokeri ja hiiva kädenlämpöiseen veteen (+42-asteiseen, jos käytät kuivahiivaa). Lisää muut ainekset ja n. puolet jauhoseoksesta ja sekoita hyvin. Alusta loput jauhot taikinaan käsin, kunnes taikina on kimmoisaa. Jos käytät yleiskonetta, sekoita taikinaa n. 6 minuuttia.

Painele taikina uunipellille, jonka leivinpaperi on voideltu oliiviöljyllä. Halkaise kirsikkatomaatit ja painele ne taikinalevyyn. Voitele focaccian pinta oliiviöljyllä ja ripottele päälle sormisuolaa. Anna leivän kohota n. 30 min.

Paista 200-asteisessa uunissa n. 30-35 min. Voitele leipä vielä oliiviöljyllä heti paiston jälkeen.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.