Chili con kaura

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
2 rkl rypsiöljyä
2 sipulia
1 pss Myllärin Texmex Kaura ateria-ainesta
1 prk säilykepapuja
400 g tomaattimurskaa
n. 7,5 dl vettä
(1 prk ananaspaloja)
Valmistusohje

Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä. Lisää ateria-aines ja pyörittele hetki. Lisää pavut, tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua n. 15 min.

Jos haluat lisää makua, pilko sekaan chilipaprika. Lisää halutessasi purkillinen ananaspaloja.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.