Chili con kaura

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
2 rkl rypsiöljyä
2 sipulia
1 pss Myllärin Texmex Kaura ateria-ainesta
1 prk säilykepapuja
400 g tomaattimurskaa
n. 7,5 dl vettä
(1 prk ananaspaloja)
Valmistusohje

Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä. Lisää ateria-aines ja pyörittele hetki. Lisää pavut, tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua n. 15 min.

Jos haluat lisää makua, pilko sekaan chilipaprika. Lisää halutessasi purkillinen ananaspaloja.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.