Chili con kaura

30 min. | Helppo

  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
2 rkl rypsiöljyä
2 sipulia
1 pss Myllärin Texmex Kaura ateria-ainesta
1 prk säilykepapuja
400 g tomaattimurskaa
n. 7,5 dl vettä
(1 prk ananaspaloja)
Valmistusohje

Pilko sipulit ja kuullota ne öljyssä. Lisää ateria-aines ja pyörittele hetki. Lisää pavut, tomaattimurska ja vesi ja anna kiehua n. 15 min.

Jos haluat lisää makua, pilko sekaan chilipaprika. Lisää halutessasi purkillinen ananaspaloja.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.