Chili con kaura (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
2-3 annosta
1 iso sipuli
 2-3 valkosipulin kynttä
2 rkl ruokaöljyä
1 mieto chili
1 punainen paprika
3 dl vettä
500 g tomaattimurskaa
30 g tomaattipyrettä
2 dl Myllärin Kaura Ateriajyviä
1-1,5 tl suolaa
n. ½ tl mustapippuria
1 prk ananaspaloja (n. 140 g)
1 prk kidneypapuja (n. 230 g)
(tuoretta korianteria)
Valmistusohje

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää pilkotut chili ja paprika ja kuullota vielä muutama minuutti. Lisää loput ainekset papuja lukuunottamatta ja hauduta noin 30-40 min. Lisää kidneypavut ja hauduta vielä 10 min. Hienonna koristeeksi tuoretta korianteria.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.