Chili con kaura (g)

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
2-3 annosta
1 iso sipuli
 2-3 valkosipulin kynttä
2 rkl ruokaöljyä
1 mieto chili
1 punainen paprika
3 dl vettä
500 g tomaattimurskaa
30 g tomaattipyrettä
2 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
1-1,5 tl suolaa
n. ½ tl mustapippuria
1 prk ananaspaloja (n. 140 g)
1 prk kidneypapuja (n. 230 g)
(tuoretta korianteria)
Valmistusohje

Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää pilkotut chili ja paprika ja kuullota vielä muutama minuutti.

Lisää loput ainekset papuja lukuunottamatta ja hauduta noin 30-40 min.

Lisää kidneypavut ja hauduta vielä 10 min. Hienonna koristeeksi tuoretta korianteria.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.