Ainekset
2-3 annosta | |
1 | iso sipuli |
2-3 | valkosipulin kynttä |
2 rkl | ruokaöljyä |
1 | mieto chili |
1 | punainen paprika |
3 dl | vettä |
500 g | tomaattimurskaa |
30 g | tomaattipyrettä |
2 dl | Myllärin Gluteenitonta Villikauraa |
1-1,5 tl | suolaa |
n. ½ tl | mustapippuria |
1 prk | ananaspaloja (n. 140 g) |
1 prk | kidneypapuja (n. 230 g) |
(tuoretta korianteria) |

Valmistusohje
Hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää pilkotut chili ja paprika ja kuullota vielä muutama minuutti.
Lisää loput ainekset papuja lukuunottamatta ja hauduta noin 30-40 min.
Lisää kidneypavut ja hauduta vielä 10 min. Hienonna koristeeksi tuoretta korianteria.