Ainekset
4-5 dl | Myllärin Gluteenitonta Villikauraa |
600 g | maustettua broilerin fileesuikaletta |
1 rkl | chiliöljyä |
250 g | aurinkokasvis-pakastesekoitusta |
1-2 | kanaliemikuutiota |
1 tl | mustapippuria myllystä |
1 tl | broilerimaustetta |
1 rkl | juoksevaa hunajaa |
1 tl | suolaa |
1 tl | inkivääriraastetta |
250 ml | tölkki pippurikermaa |
200 ml | tölkki ranskankermaa |
1 kpl | suippopaprika |
1 | pieni rasia minitomaatteja |
2 | valkosipulinkynttä |
100 g | vihreää koristekaalia |
100 g | fetajuustokuutioita |
pinnalle basilikaa tai muuta yrttiä |

Valmistusohje
Laita kattilaan noin 2 litraa vettä, lisää öljy ja kanaliemikuutiot. Keitä Villikaura puolikypsäksi.
Kuullota broilerin lihasuikaleet pannulla kevyesti ja lisää kauran joukkoon. Lisää aurinkokasvikset, valkosipulin pienityt palat, loput mausteet ja kaalista osa ja anna kiehua hiljalleen, kunnes kaura on kypsynyt.
Lisää pippurikerma ja ranskankerma. Sekoita ja anna hetki kiehahtaa vielä ja tarkista maku.
Laita tarjoiluastiaan kerroksittain kasviksia ja valmista risottoa. Voit laittaa pinnalle vielä fetajuustokuutioita!
Tarjoa tuoresalaatin kera!
Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.