Marokkolainen batbout-leipä

30-60 min. | Keskitaso

  • Leivät ja sämpylät
Ainekset
4 dl Myllärin Luomu Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
1,5 dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
20 g hiivaa
1 tl suolaa
n. 2,5 dl vettä
Valmistusohje

5 kpl pannuleipiä: Murenna hiiva kulhoon, lisää kuivat aineet ja vettä vähitellen, tee pehmeä taikina, pyöritä pallo ja laita mannasuurimoita pintaan. Peitä ja anna kohota noin 5 minuuttia. Paloittele taikina 5 osaan, muotoile mannasuurimoiden avulla pyöreitä leipiä, peitä ja anna kohota noin 15 minuuttia. Paista kuumalla pannulla kummaltakin puolelta kauniin ruskeaksi.

 

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.